Garasjeporter og automatiske portåpnere

Din leverandør av garasjeporter gjennom forhandlernettverk i store deler av Norge

Se produkter
Kontakt oss

Om oss

Byggmester Ove Fiske AS hjelper deg med alle oppdrag innen tømrerfaget.


Om du skal pusse opp ett enkelt rom, trenger å rehabilitere hele eller deler av huset eller har planer om å bygge på, er vårt mål å levere godtkvalitetshåndverk til avtalt pris og tid.


TOTALLEVERANDØR

Vi har kontakter og samarbeidspartnere innen flere fagområder. Vi bistår også med å utarbeide tegninger ogprosjektering av ditt prosjekt.Ta kontakt tidlig med deres byggedrømmer, så kan vi være behjelpelige gjennom hele prosessen.
Edlandsporten-logo-invers

Vi forhandler Edlandsporten sine garasjeporter


Ta kontakt med oss for gode priser
Kontakt oss
KLE_1518v3

Garasjeporter - Privat

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Edlandsportens stålporter er da et naturlig og trygt valg. Edlands stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde trenger man ikke avstivere.
_HBA2427b

Skreddersydde Industriporter

Produsert etter dine ønsker, med kvalitetsløsninger for enhver fasade. Når man ser etter den perfekte industriporten, da er styrke, sikkerhet og utseende viktig. Du ser etter et produkt som vil funger optimalt under alle forhold. Vi kan levere dette produktet etter dine ønsker og spesifikasjoner til riktig tid.
_DSC9816

Sidedører

Til de fleste portvarianter leverer vi sidedører med aluminiumskarm i samme design og mønster. Har du behov for gangdør til din garasje, kan vi levere dør i samme design som garasjeporten. Slik fremmer du helhetsintrykket av garasjen. En av fordelene med at døren leveres i stål, er at den er svært formstabil, noe som er av stor betydning i en garasje som gjerne har et sterkt svingende klima.
maltaging

Monteringsanvisninger & måltaging

Viktig å huske på! Når du mottar porter eller dører, må du kontrollere at det ikke er defekter eller mangler på produktene. Eventuell reklamasjon må skje før overflatebehandling eller montering starter og senest 8 dager etter at produktet ble mottatt. Stålportene er ferdig overflatebehandlet fra fabrikken.
Edlands%C3%A5pneren%20260

Portåpnere

En garasjeportåpner øker bekvemmeligheten i dagliglivet. Sikkerheten blir betraktelig bedre med en automatisk portåpner fra Edlandsporten. Den åpenbare fordelen med våre automatiske portåpnere / garasjeportåpner er selvfølgelig at man slipper å forlate bilen for å åpne garasjeporten. Dette setter de fleste av oss pris på, spesielt når høstens ruskevær setter inn for fullt, eller når vinterkulda lurer utenfor den godt oppvarmede bilen.
ØNSKER DU Å BESTILLE GARASJEPORT, ELLER LURER DU PÅ NOE?
Kontakt oss
}, []);